Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats och använder våra tjänster.

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter när du använder vårt formulär för att beställa böcker. De personuppgifter vi samlar in inkluderar namn, adress och kontaktinformation. Dessa uppgifter används enbart för att skicka de beställda böckerna och kommer inte att säljas eller delas med tredje part.

Användning av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer endast användas i kontaktsyfte samt för att behandla och skicka beställda böcker. Vi kommer inte använda dina uppgifter för marknadsföringsändamål och kommer inte dela dem med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in anonym användarstatistik och förbättra vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till insamlingen av sådan statistik. Google Analytics använder cookies för att spåra ditt beteende på webbplatsen. Informationen som samlas in är helt anonym och kan inte kopplas till enskilda användare.

Webbutveckling

Denna webbplats har utvecklats av webbyrån Galax i Stockholm. Webbplatsen är utvecklad i publiceringsverktyget WordPress.Webbplatsen är mobilanpassad för en förbättrad användarupplevelse på olika enheter. För att zooma in på webbsidan, använd din webbläsares inbyggda zoomfunktion. På vår webbplats kan du stöta på PDF-filer. För att kunna visa dessa filer behöver du ha Adobe Acrobat Reader eller liknande program installerat på din enhet.

Dataskydd och säkerhet

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst och missbruk. Vi använder säkra metoder för datainsamling och lagring för att säkerställa integriteten och konfidentialiteten av dina uppgifter.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy vid behov. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att vara medveten om eventuella förändringar.

Kontakt

För frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller behandlingen av dina personuppgifter, vänligen besök vår kontaktsida.